بادامزمینی گیلان؛ از مزرعه سنتی تا مسیر صنعتیسازی و مکانیزاسیون
بادامزمینی در گیلان محصولی است که سالها زیر سایه فرهنگ قوی برنج و چای رشد کرده اما اکنون ظرفیتهایی پنهان دارد که میتواند هم معیشت کشاورزان را تقویت کند و هم به توسعه صنایع غذایی منطقه کمک کند. آستانهاشرفیه با نزدیک به ۸۰ درصد سطح زیرکشت استان، هسته تولید است و فصل برداشت از شهریور … ادامه خواندن بادامزمینی گیلان؛ از مزرعه سنتی تا مسیر صنعتیسازی و مکانیزاسیون
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.