بادام‌زمینی گیلان؛ از مزرعه سنتی تا مسیر صنعتی‌سازی و مکانیزاسیون

بادام‌زمینی در گیلان محصولی است که سال‌ها زیر سایه فرهنگ قوی برنج و چای رشد کرده اما اکنون ظرفیت‌هایی پنهان دارد که می‌تواند هم معیشت کشاورزان را تقویت کند و هم به توسعه صنایع غذایی منطقه کمک کند. آستانه‌اشرفیه با نزدیک به ۸۰ درصد سطح زیرکشت استان، هسته تولید است و فصل برداشت از شهریور … ادامه خواندن بادام‌زمینی گیلان؛ از مزرعه سنتی تا مسیر صنعتی‌سازی و مکانیزاسیون