تاکنون هیچ موردی از ابتلای بومی به تب دنگی در تهران مشاهده نشده است.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، آخرین وضعیت تب دنگی در کشور را تشریح کرد و گفت: تاکنون 151 مورد ابتلا به تب دنگی در کشور گزارش شده و متأسفانه یک نفر به دلیل این بیماری جان خود را از دست داده است.
موارد شناسایی شده در تهران “وارداتی” هستند:
دکتر شهنام عرشی با تکذیب شایعات مبنی بر شیوع تب دنگی در تهران، تأکید کرد: موارد شناسایی شده در پایتخت، “وارداتی” بوده و از طریق مسافرت به کشورهای آلوده به این بیماری، به ایران منتقل شدهاند.
انتقال فعال در بندر لنگه:
وی با اشاره به وجود انتقال فعال تب دنگی در بندر لنگه استان هرمزگان، به مسافران این منطقه هشدار داد و گفت: افراد باید از گزش پشه آئدس، ناقل این بیماری، خودداری کنند.
علائم و اقدامات پیشگیرانه:
تب، بدن درد، سردرد، درد عضلانی و مفصلی، اسهال و استفراغ از جمله علائم تب دنگی هستند. افراد در صورت مشاهده این علائم، به خصوص پس از سفر به مناطق آلوده، باید به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
بهبود بهداشت محیط و آموزش، کلید کنترل بیماری:
دکتر عرشی بهسازی محیط، ارتقای سواد سلامت و آموزش عمومی در مورد بیماری تب دنگی و راههای پیشگیری از آن را مهمترین اقدامات در کنترل این بیماری دانست.
تغییرات اقلیمی، عامل افزایش موارد تب دنگی:
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، گرم شدن هوا و تغییرات اقلیمی را عامل افزایش موارد تب دنگی در دنیا دانست و گفت: در 50 سال گذشته، تعداد کشورهای آلوده به پشه آئدس از 10 به 120 کشور افزایش یافته است.
به روز ترین اخبار در مجله خبری تدبیرگران