## فراکسیون انقلاب اسلامی به سمت انتخابات هیئت رئیسه دائم
حواشی پیرامون فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس یازدهم همچنان ادامه دارد. اخباری مبنی بر دوتکه شدن این فراکسیون به گوش می رسد و این موضوع با واکنش های متفاوتی روبرو شده است. به گفته احد آزادی خواه، عضو هیئت رئیسه موقت این فراکسیون، انتخابات هیئت رئیسه دائم روز سه شنبه برگزار خواهد شد و تاکنون افراد مختلفی برای ریاست فراکسیون داوطلب شده اند.
آزادی خواه با تاکید بر اینکه قالیباف برای حفظ وحدت، داوطلب ریاست این فراکسیون نخواهد شد، خبر از استقبال افراد مختلف از حضور در این رقابت می دهد. اسامی داوطلبین هنوز مشخص نیست، اما موسی غضنفرآبادی، رئیس موقت فراکسیون، و مرتضی آقاتهرانی، عضو جبهه پایداری، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، هنوز تصمیم قطعی خود در این باره را اعلام نکرده اند.
آزادی خواه در گفتگو با خبرآنلاین، روز سه شنبه را به عنوان روز تعیین کننده برای انتخابات هیئت رئیسه دائم فراکسیون انقلاب اسلامی اعلام کرد و از ثبت نام متقاضیان برای سمت های مختلف این هیئت خبر داد. او همچنین از مشارکت خوب نمایندگان در انتخابات این فراکسیون خبر می دهد.
آزادی خواه در پاسخ به سوالات درباره داوطلب شدن افراد مختلف از جریانات مختلف اصولگرایی، از دعوت فراکسیون به همه جریانات برای حضور در انتخابات خبر داده و تاکید کرده است که پیش بینی می شود نمایندگان از همه جریانات در این انتخابات شرکت کنند.
او همچنین از استقبال همه جریانات از انتخابات جدید این فراکسیون خبر داده و تاکید کرده است که با برگزاری این انتخابات، فراکسیون انقلاب اسلامی قوام و قدرت بیشتری خواهد یافت.
آزادی خواه در ادامه به ضرورت وجود یک فراکسیون واحد برای اصولگرایان در مجلس دوازدهم اشاره کرده و این راهبرد را از راهبردهای اصلی رئیس مجلس، یعنی قالیباف، برشمرده است. او از تلاش قالیباف برای ایجاد وحدت و همدلی در میان اصولگرایان خبر داده و از تلاش او برای جلوگیری از فاصله و دوگانگی میان جریانات مختلف انقلاب خبر داده است.
آزادی خواه همچنین به برخی اقدامات برای فاصله انداختن بین جریانات مختلف اصولگرایی در قالب فراکسیون واحد اشاره کرده و مثالی از این اقدامات را جلسه جلیلی با نمایندگان درباره بودجه عنوان کرده است.
موسی غضنفرآبادی نیز در پاسخ به سوال خبرگزاری خبرآنلاین درباره داوطلب شدنش برای ریاست فراکسیون انقلاب اسلامی، تصمیم گیری نهایی در این مورد را به آینده موکول کرده است.
مرتضی آقاتهرانی، عضو جبهه پایداری، نیز در پاسخ به همین سوال، وضعیت فعلی را نامشخص و نامناسب برای اعلام تصمیم نهایی خود دانسته است.