مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی از رشد 7 درصدی تولید گوشت قرمز و سفید در این استان خبر داد.
دکتر حمید رمضانی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تولید بیش از 36 هزار تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاههای استان طی سال گذشته، گفت: از این میزان 33 هزار تن مربوط به گوشت سفید و مابقی مربوط به گوشت قرمز بوده است.
وی با بیان اینکه 90 درصد از گوشت تولیدی در استان به گوشت سفید و 10 درصد به گوشت قرمز اختصاص دارد، افزود: میزان کشتار طیور در استان طی سال گذشته 14 درصد رشد داشته، در حالی که کشتار دام سبک و سنگین 39 درصد کاهش یافته است.
رمضانی با اشاره به کشتار 17 میلیون قطعه طیور و 87 هزار راس دام در استان طی این مدت، اظهار کرد: به ازای هر 4.5 کیلوگرم گوشت سفید، یک کیلوگرم گوشت قرمز در استان مصرف میشود.
مدیر کل دامپزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه وضعیت تولید گوشت سفید در استان مطلوب است، خاطرنشان کرد: برای اولین بار شاهد صادرات این محصول از استان به خارج از کشور بودهایم.
به روز ترین اخبار در مجله خبری تدبیرگران